سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

اعلام محل اختفای ابوبکر البغدادی

رئیس سازمان اطلاعات نظامی عراق محل اختفای ابوبکر البغدادی سرکرده گروه تروریستی داعش را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۴ - ۱۴ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 04
کد خبر: ۱۲۸۱۰
 

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرلشگر ستاد سعد مزهر العلاق رئیس سازمان اطلاعات نظامی امروز گفت ابوبکر البغدادی سرکرده گروه تروریستی داعش در مناطق مرزی بین سوریه و عراق در رفت و آمد است.

 

به گزارش تسنیم شبکه المیادین به نقل از العلاق گزارش داد همکاری با کشورهای همسایه به ویژه با سوریه و ایران در سطح عالی و بالایی ادامه دارد.

 

وی افزود البغدادی در مناطق مرزی بین سوریه و عراق تردد می‌کند. یک منبع اطلاعاتی عراقی شنبه بیست و هفتم آوریل گفته بود البغدادی در تدمر سوریه به سر می برد.

 

تاکید نخست وزیران عراق و اردن بر توسعه روابط

عادل عبدالمهدی نخست وزیر عراق و عمر الرزاز همتای اردنی راه‌های اجرای توافق‌نامه‌های مشترک را بررسی کردند.

 

بر اساس بیانیه دفتر نخست وزیر عراق، عبدالمهدی دوشنبه شب در تماس تلفنی با عمر الرزاز که از سوی وی انجام شد،‌ حلول عید فطر را به وی تبریک گفت. بر اساس این بیانیه، نخست وزیر اردن هم با تبریک به نخست وزیر عراق برای عراق و ملت آن رفاه و شکوفایی آرزو کرد و ابراز امیدواری کرد که مرحله آینده شاهد افزایش همکاری در همه زمینه ها باشد.

 

این بیانیه آورده است در این تماس تلفنی بر ادامه فعالیت کمیته عالی مشترک عراق و اردن و اهمیت ادامه سفرهای مقامات ارشد دو کشور برای پیگیری و اجرای توافقات مشترک و ادامه گفـت‌وگو و تمام آنچه می تواند سبب توسعه روابط میان دو کشور و دو ملت برادر همسایه شود، تاکید شده است.

 

دعوت بارزانی از برهم صالح برای حضور در مراسم ادای سوگند خود

نچیروان بارزانی رئیس جدید اقلیم کردستان عراق در تماس تلفنی با برهم صالح رئیس جمهوری عراق از وی رسما برای شرکت در مراسم ادای سوگند خود به عنوان رئیس اقلیم دعوت کرد، در این تماس تلفنی اوضاع سیاسی عراق و منطقه و اقلیم کردستان بررسی شد.

 

بر اساس گزارش شبکه الفرات، صالح در این تماس تلفنی، انتخاب نچیروان بارزانی به عنوان رئیس اقلیم کردستان عراق را تبریک گفت و دو طرف بر حمایت از وحدت صفوف و هماهنگی در سایه شرایط حساس که منطقه در آن به سر می برد، و ضرورت یکپارچه شدن تلاش‌ها به منظور پشت سر گذاشتن اختلافات و دور کردن عراق و اقلیم کردستان از بحران‌ها تاکید کردند.

 

پارلمان منطقه کردستان عراق، دهم ژوئن جاری را زمان برگزاری مراسم تحلیف نچیروان بارزانی به عنوان رئیس جدید اقلیم مشخص کرده است. بارزانی در نشست بیست و هشتم می پارلمان کردستان عراق، 68 رای از 81 نماینده حاضر در صحن مجلس را کسب کرد و به عنوان رئیس جدید اقلیم انتخاب شد، برخی احزاب منطقه کردستان از جمله اتحادیه میهنی این نشست را تحریم کرده بودند.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار